Wage Watcher

“Wage Watcher is gebruiksvriendelijk, minder tijdrovend en kostenbesparend”

Brasserie Hof ter Linden is momenteel zo’n half jaar open en maakt al sinds de opening gebruik van Wage Watcher. Zaakvoerder Remco Ooms weet met zijn jarenlange ervaring in andere horecazaken immers wat voor meerwaarde de applicatie biedt. Hier lees je meer over zijn ervaringen met Wage Watcher.

 

Overzichtelijke planning

Remco Ooms herinnert zich nog goed de papieren uurroosters waarmee hij vroeger in andere horecazaken diende te werken. En de nadelen die ermee gepaard gingen. Daarom koos hij resoluut al van bij de opening van Hof ter Linden voor Wage Watcher.

“De planning opmaken verloopt sneller, overzichtelijker en eenvoudiger. Dat kan nu drie tot vier weken op voorhand. Of zelfs voor de rest van het jaar. Wij werken per week een planning uit en kunnen die in het systeem kopiëren naar de maanden die volgen”, vertelt Remco enthousiast.

“De werknemers krijgen steeds een mailtje in hun mailbox. Ze zijn dus perfect op de hoogte van wanneer ze moeten werken”, gaat Remco verder. “Misverstanden zijn uitgesloten. Niemand kan nog zeggen dat hij niet wist dat hij werd verwacht, want alles is officieel per mail gecommuniceerd. Het smoesje dat ze dachten om 12 uur te moeten beginnen in plaats van 11 uur, gaat dus niet langer op. Alles staat zwart op wit in de bevestigingsmail.”

 

Verbeterde interne communicatie

Afhankelijk van het weer of het aantal reservaties kan de planning op het laatste moment gewijzigd worden in de applicatie. De werknemers worden vervolgens automatisch op de hoogte gebracht per mail. Volgens Remco is de interne communicatie bijgevolg sterk vereenvoudigd.

“Al mijn medewerkers weten onmiddellijk dat ze vroeger of later worden verwacht. We moeten daarom niet langer telefonisch contact opnemen met het personeel, wat vroeger erg tijdrovend was in de andere horecazaken waar ik werkte.”

 

Eenvoudige werking

De werking van Wage Watcher is héél eenvoudig en intuïtief. Het duurde dus niet lang om te wennen aan de applicatie. “De mensen die bevoegd zijn voor de personeelsplanning en het doorvoeren van aanpassingen, kunnen vlot werken met Wage Watcher”, zegt Remco.

“Ook ik was er snel mee weg, terwijl ik helemaal geen computerexpert ben. Het is een eenvoudige applicatie. Je moet er niet voor gestudeerd hebben. Technische kennis is totaal niet nodig. Het is zelfs zo gebruiksvriendelijk dat mijn jonge kinderen er probleemloos mee zouden kunnen werken.”

 

Aanzienlijke tijdbesparing

“Ik bespaar makkelijk tot een uur per dag met Wage Watcher, als je het verzenden van de dimona’s en uitvoeren van aanpassingen in acht neemt. Nu ben ik er maximum een tiental minuten per dag mee bezig”, getuigt Remco.

“Een aanpassing doorvoeren duurt bijvoorbeeld maar zo’n vijftien à twintig seconden. Dat is dus een wereld van verschil in vergelijking met mijn eerdere werkervaringen. Al helemaal op jaarbasis. Die tijd kan ik nu steken in belangrijkere dingen.”

 

Echte aanrader voor iedere horezaak

En of Remco Wage Watcher aanraadt bij iedereen die in de horeca werkt. “De applicatie is gebruiksvriendelijk, minder tijdrovend en kostenbesparend. Onze papierbundel is aanzienlijk verminderd. Ook de interne communicatie en het overzicht is sterk verbeterd.”

 

Gratis en vrijblijvend introductiegesprek

Ben je benieuwd hoe de applicatie jouw horecazaak helpt met je personeelsadministratie? We tonen het jou graag in een introductiegesprek. Gratis en vrijblijvend, uiteraard. En voor of na de shift, dat spreekt voor zich.

Vraag hier een gesprek aan!


Meer informatie