Wage Watcher

Tijdregistratie: volg je personeel op de voet

Tijdregistratie in de horeca gaat vaak gepaard met heel wat problemen. Denk maar aan fouten en zelfs fraude bij het bijhouden van de uren. Daarom is er Wage Watcher, de applicatie die de tijdsregistratie in jouw horecazaak vereenvoudigt en waterdicht maakt. Lees er in deze blog alles over.

Waarom is er nood aan verandering?

De opvolging van personeel is in de horeca geen sinecure. Vandaag zijn er heel wat systemen om de begin- en eindhuren van de shift van een werknemer te registreren. Zowel op papier als digitaal. Toch zijn die systemen niet waterdicht.

Het nadeel van papier? Documenten geraken snel verloren. Ook kan je personeel makkelijk foeteren door foutieve begin- en eindhuren te noteren. En er is geen enkele manier om te achterhalen of de genoteerde uren kloppen. Al zeker niet wanneer je zelf niet aanwezig was in de zaak. Zo stijgt de personeelskost, terwijl je er geen arbeid voor in ruil kreeg.

Ook de huidige digitale systemen falen met regelmaat. Je hebt het mogelijk ook al ondervonden: werknemers geven weleens onpersoonlijke inlogcodes door aan elkaar.

 

Wat doet de applicatie?

Wage Watcher is een applicatie die onder meer de tijdsregistratie van je personeel verzorgt. De beginuren, einduren en pauzes worden netjes geregistreerd en bewaard door de applicatie.

Verder heb je met Wage Watcher geen last van logge apparatuur of kabels die in het rond liggen. De applicatie is namelijk web-based, wat wil zeggen dat je geen soft- of hardware moet installeren. Je kan in je webbrowser gebruikmaken van de applicatie. Het enige dat je dus nodig hebt, is een internetconnectie.

 

Hoe werkt de applicatie?

Bij het begin en einde van de shift logt de werknemer zich in en uitmet zijn of haar identiteitskaart. De uren worden zo netjes digitaal bijgehouden in Wage Watcher. Zaakvoerders of managers kunnen dan – vanop afstand – de geregistreerde data raadplegen en controleren.

 

Wat zijn de voordelen van de applicatie?

Overzicht en controle. Dat zijn de sleutelwoorden. Je hebt nu een correct beeld van de gepresteerde uren, waardoor ook de opvolging van de verloning makkelijker verloopt. Daarnaast kan je laatkomers of werkverzuimers beter opvolgen.

Omdat de werknemers met hun identiteitskaart moeten inloggen, sluit Wage Watcher bovendien fouten en ‘gefoeter’ volledig uit. Zo ontstaan er geen discussies over de gewerkte uren. De applicatie houdt immers alle gewerkte minuten bij tot in detail.

De applicatie verlicht ook je administratie en verhoogt de efficiëntie binnen je horecazaak. En dat alles werkt uiteraard kostenbesparend.

 

Gratis en vrijblijvend introductiegesprek

Ben je benieuwd hoe de applicatie jouw horecazaak helpt met de dimona-aangifte? We tonen het jou graag in een introductiegesprek. Gratis en vrijblijvend, uiteraard. En voor of na de shift, dat spreekt voor zich.

Vraag hier een gesprek aan!


Meer informatie