Wage Watcher

Planning maken met onlinewerkrooster van Wage Watcher

Een planning maken voor je personeel is geen sinecure. Zo moet de personeelsplanning voor iedere werkkracht te allen tijde duidelijk en overzichtelijk zijn. Met het onlinewerkrooster van Wage Watcher voorkom je verwarringen en vergissingen.

 

Waarom is een digitale personeelsplanning nodig?

Planning maken op papier

Vele horecabedrijven werken momenteel nog met een uurrooster op papier, dat de verantwoordelijke iedere maand uithangt op een zichtbare plaats in de zaak. Op die planning staat vermeld wie wanneer in de zaak wordt verwacht. Toch zorgen zulke analoge uurroosters voor verwarring en miscommunicatie.

Als iemand bijvoorbeeld niet tevreden is met zijn shiftindeling, moet de verantwoordelijke schrappen en veranderingen aanbrengen. De overzichtelijkheid van de planning op papier komt zo ongetwijfeld in het gedrang, wat mogelijk vele vergissingen tot gevolg heeft.

Geen flexibel werkrooster horeca

Verder is een horeca rooster op papier niet bepaald flexibel. Als iemand uiteindelijk niet is komen opdagen of zich ziek meldt, past de planning zich niet automatisch aan. Ook de collega's kunnen niet onmiddellijk zien in welke mate hun uurrooster gewijzigd wordt door die verandering.

 

Wat is een onlinewerkrooster precies?

De applicatie Wage Watcher verzorgt onder meer de personeelsplanning van jouw horecazaak. De werkgever zorgt zo voor een overzichtelijke planning die op elk moment via verschillende kanalen door eender welk personeelslid kan worden geraadpleegd.

De applicatie is bovendien web-based. Dat betekent dat je geen software op computers hoeft te installeren, want ieder personeelslid kan direct via een webbrowser gebruikmaken van het programma. Zowel op een computer, smartphone of tablet. Een internetconnectie, dat is zowat het enige dat je nodig hebt om de werkplanning horeca in te kijken.

 

Wat zijn de voordelen?

Altijd beschikbaar op smartphone, tablet of computer

Iedere werkkracht in je horecazaak kan te allen tijde zijn of haar persoonlijke werkplanning inkijken via de smartphone, een tablet of een computer. Met een persoonlijke login melden ze zich makkelijk aan op de online planner, waarna ze hun uurrooster te zien krijgen.

Iedereen automatisch op de hoogte per e-mail

Is jouw werknemer niet bepaald handig met digitale tools en applicaties? Geen probleem. Ook per e-mailkrijgt hij of zij een persoonlijke horeca planning toegestuurd. Zo ontstaan er geen discussies of misverstanden, want iedereen is persoonlijk op de hoogte gebracht.

Flexibel

Valt een werkkracht ziek? Of is er sprake van werkverzuim? Dan moet iemand van je personeel in de bres springen, waardoor het ploegenrooster wijzigt. Geen probleem, je kan makkelijk de veranderingen invoeren in de applicatie. De planning wijzigt automatisch, waarna iedereen per mail op de hoogte wordt gebracht.

Koppeling met andere functies

Niet alleen kan je met de applicatie Wage Watcher je personeelsplanning online regelen, maar ook je dimona-aangifte doen, werkuren bijhouden met tijdsregistratie en de aanmaak en het beheer van je arbeidsovereenkomsten voltooien.

 

Gratis en vrijblijvend introductiegesprek

Ben je benieuwd hoe de applicatie jouw horecazaak helpt met de dimona-aangifte? We tonen het jou graag in een introductiegesprek. Gratis en vrijblijvend, uiteraard. Het enige dat jij hoeft te doen, is je hier in te schrijven.

Horeca Planning

Plan vandaag een live-demo

Bedrijf
Naam
Telefoon
E-mail

Waarom Wage Watcher?

  • Tijdwinst
  • Lagere personeelskost
  • Geen fouten
  • In realtime
  • Geen fraude meer mogelijk
  • Vereenvoudiging administratie
  • Geen papierwerk

Tevreden klanten

“Per jaar sparen we alleen al met mijn werk zo’n 100 uren aan werkingskosten uit!”

- Ben Nijs, manager Melkerij Peerdsbos -

“Dankzij Wage Watcher hebben we minder zorgen aan ons hoofd.”

- Johan Van De Looverbosch, chef De Riddershoeve -

“Door Wage Watcher valt er een last van onze schouders!”

- Lindsey Wagemans, zaalverantwoordelijke Melkerij Nachtegalenpark -

“We sparen met Wage Watcher een fulltimer uit.”

- Remco Ooms, manager De Zevenster -


Meer informatie: